Klimmen met een groep of een kinderfeestje? Neem gerust contact met ons op.

Zin om de uitdaging aan te gaan?

Tijdens de reguliere openingstijden kun je altijd terecht en zonder afspraak langskomen. Misschien moet je heel eventjes geduld hebben voor je kan starten met klimmen, maar er is tot die tijd genoeg te zien en te beleven. Wil je zeker weten dat je op de door jou gewenste dag en tijd terecht kan en dat er op je wordt gerekend, reserveer dan even van tevoren.

Voor groepen en kinderfeestjes is bespreken wel nodig.
Reserveren kan telefonisch op (0522) 251 002 keuze 1.

Openingstijden november t/m maart 2019:

Vanaf 1 november 2018 heeft het KlimAvontuur andere openingstijden dan tijdens het zomerseizoen. Het KlimAvontuur is tijdens de winterperiode enkel geopend voor groepen van 8 personen of meer op afspraak. Wil je graag met een groep komen klimmen, minigolfen of met een kinderfeestje, neem dan eerst contact met ons op via de mail: info@klimavontuur-meppel.nl of telefonisch: 0522-251002. We staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden en combinaties van het klimpark, minigolfbaan, zwembad en restaurant.

*******************************************************

FEESTELIJKE SEIZOENS-OPENING 6 & 7 APRIL 2019

Standaard openingstijden april t/m oktober 2019:

Wat leuk dat je op avontuur komt bij Klimavontuur Meppel. Je kan zonder te reserveren komen klimmen, alleen als je met een groep of feestje komt horen we dat graag van even tevoren ivm de planning. Omdat je zeker zo'n twee uur bezig bent in het parcours is de laatste klim-starttijd om 16.00 uur. Voor meer info of een reservering staan we je graag te woord via (0522) 251 002 keuze 1

De standaard openingstijden (t/m 31 oktober 2019) voor individueel klimmen of voor groepen tot 8 personen zijn:

 • woensdag
  13:00 - 18:00 uur
 • vrijdag
  13:00 - 18:00 uur
 • zaterdag
  13:00 - 18:00 uur
 • zondag
  13:00 - 18:00 uur

Wil je met een grotere groep komen klimmen?
Wanneer je met een groep komt, horen we het graag van tevoren ivm de planning. Er zijn een horeca-arrangementjes bij te boeken, net als diverse extra activiteiten. 
Voor groepen vanaf 8 personen is KlimAvontuur Meppel op afspraak geopend van maandag tot en met zondag van zonsopgang tot zonsondergang!

Neem bij extreme of mindere weersomstandigheden (Hoge temperaturen/ regen/ wind/ sneeuw) altijd even contact met ons op om te verifiëren of het klimpark open is. 

Kom je bij ons klimmen? Tof! Lees wel even ons reglement voordat je gaat klimmen.