Klimmen met een groep of een kinderfeestje? Neem gerust contact met ons op.

Klimmen op 4 hoogtes

Durf jij de uitdaging aan? Om op grote hoogte over wiebelende boomstammen te lopen en over zwevende banden heen te stappen?

Beleef Klimavontuur Meppel

Klimmen voor jong en oud, vanaf 1 meter tot wel 10 meter hoogte, met een super gaaf uitzicht.

Ontdek het zelf bij Klimavontuur Meppel. Wil je alvast een kleine impressie: zie de foto’s en video’s hieronder. Veel plezier en tot snel bij Klimavontuur Meppel.

Nieuwste veiligheidssysteem

Wij maken gebruik van het nieuwste veiligheidssysteem waarbij je 100% gezekerd bent, maar ook zeker het klimmen op eigen krachten ervaart.

Wil je weten hoe we dit doen? Kom dan langs en onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, zul je tot grote hoogtes komen. Vergeet uiteraard niet ondertussen van de wijde omgeving te genieten.

Wanneer je hier klikt zie je een video waarin het veiligheidssysteem nader wordt toegelicht.

KlimAvontuur-Meppel_eerste-dag_14

Er is van alles te doen bij Klimavontuur Meppel.

Meer zien en beleven? Kom langs
of volg ons op Facebook.

Volop activiteiten

Naast het klauteren over de verschillende parcoursen is het ook mogelijk om tegen de achterkant van de toren op te klimmen en vervolgens te abseilen vanaf de klimwand.

Je kunt je vertrouwen testen door de pamperjump te maken; eerst klim je in de paal omhoog en vervolgens maak je vanaf het kleine platform een grote sprong naar de ballon die een meter of twee voor je hangt.

Feestje, teambuilding of arrangement

Verder kun je van kratten een zo hoog mogelijke stapel maken terwijl je ondertussen zelf op die kratten staat. Natuurlijk ben je bij alle activiteiten op hoogte gezekerd door één van de professionele instructeurs.

Wil je met een groep komen voor een feestje, een teambuilding- of vrijgezellenuitje, of wil je met je teamgenoten een dag er op uit. Dan ben je bij ons aan het goede adres. De arrangementen van KlimAvontuur Meppel »

Een combinatie van klimmen, zwemmen en/of minigolf?

Ook dat kan bij KlimAvontuur Meppel en Bad Hesselingen.

Na het klimmen lekker zwemmen?

Heb je zin om na alle outdoor activiteiten een verfrissende duik te nemen in het zwembad, dan ben je van harte welkom, er zijn diverse combikaarten.

Het subtropische zwembad is kleurrijk, veelzijdig en sfeervol en biedt jong en oud waterplezier. Actief banenzwemmen, op avontuur in het recreatiebad, de interactieve glijbaan Mosquito Slide, je uitleven in de speeltuin, genieten in het solarium, relaxen in de sauna en smullen in het restaurant. Ook een leuke combi is een balletje slaan op de knusse minigolfbaan.

Kijk hier voor meer informatie en een indruk van bad Hesselingen »