Klimmen met een groep of een kinderfeestje? Neem gerust contact met ons op.

Vertrouwenssprong en klimwand

Je kunt veel meer dan klimmen bij KlimAvontuur Meppel.
Durf jij de vertrouwenssprong te nemen?

Actief genieten bij KlimAvontuur Meppel

Naast het klimmen over de verschillende parcoursen zijn er nog een aantal andere activiteiten waar jij aan kan deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan krat stapelen, een vertrouwenssprong maken, of via de klimwand weer de hoogte opzoeken. Ook kun je vanaf de klimtoren al tokkelend via de ziplijn naar beneden zoeven...Volop variatie en keus.

Het is allemaal mogelijk bij Klimavontuur Meppel.

KlimAvontuur-Meppel_klimpark-klimwand_CT-09
Vertrouwenssprong

Gezekerd aan het touw klim je via de wiebelende boomstammen naar boven. Langzaam maar zeker kom je boven. Hier aangekomen klauter je op het platform ter grootte van een dienblad.

Je ziet de rode ballon al hangen en vraagt je af of je het wel gaat halen. Natuurlijk ga je het halen, praat je jezelf in. Dan is het moment van de waarheid aangebroken, je staat nu volledig op het kleine platform en je richt je op.

Tellen we af of spring je op je eigen gekozen moment? Je springt met volle overgave naar de rode ballon die een meter of twee van je vandaan hangt. Of je ‘m nu aantikt of niet, de adrenaline zul je nog wel voelen als de instructeur je langzaam laat zakken na je sprong…

Uitdagende klimwand

Aan de achterkant van de toren is een uitdagende klimwand gemaakt. Deze is uiteraard voorzien van allerlei greepjes met verschillende kleuren waar je je handen en voeten op kunt zetten. Kies je ervoor om alle greepjes te gebruiken of ga je voor de route met alle greepjes van één kleur? Je mag het allemaal zelf doen…wie komt er tot aan de top?

Een andere manier om de klimwand te bedwingen is via een abseil. Hierbij zak je aan een touw geleidelijk helemaal van boven naar beneden tot je weer met beide benen op de grond staat. Langzaam of snel? Je bepaalt het voor een groot gedeelte zelf.

KlimAvontuur-Meppel_klimpark-klimwand_jongen-klimmuur-01
Zipline en krat stapelen

Wat een super ervaring...de uitdaging van het moment dat je goedgezekerd losgaat vanuit de klimtoren, de wind die om je oren suist, terwijl je geniet van je supersnel van de tokkelbaan gaat....écht een belevenis!

Met alle kratten die bij aanvang om je heen liggen, probeer je een stapel te maken die zo hoog mogelijk komt. Ga je voor de hoogste stapel van je groep of ga je voor het record van …. kratten? Balans, lef en behendigheid heb je nodig! Bang om te vallen hoef je niet te zijn, want je zit continu gezekerd aan een touw met de instructeur.

MINIGOLF

Combineer minigolfen met klimmen
en/of zwemmen bij Bad Hesselingen.

Minigolf

 

Naast het klimpark is er een leuke en afwisselende minigolfbaan, gelegen in een bosrijke sfeervolle omgeving.  Zin om ontspannend een balletje te slaan of de competitie met vrienden of familieleden aan te gaan? Dat kan allemaal! De minigolfbaan is geopend op dezelfde tijden als KlimAvontuur Meppel. In overleg kan er met groepen buiten de standaard tijden worden gespeeld.

Je kan minigolfen ook prima combineren met klimmen en ook met zwemmen. Informeer naar de mogelijkheden en vraag het bij de receptie.

Een midgetgolf verjaardagsfeestje is een gezellig én low-budget idee. Een voorbeeld: 6 kids met 2 volwassenen die gaan midgetgolfen à €3,- p.p. met een Slingeraap-menu (2 x limonade met meeneembeker softijs óf fruitvariatie) à €3,50 = totaal slechts €52,- voor in totaal 8 personen.

Midgetgolfen Meppel 2017